Takshingel

Takshingel er et formskåret bitumen basert takmateriale som kommer i flere mønstre. Dette er et enkelt takbelegg, som med riktig vedlikehold kan holde i godt og vel 30 år.

Ideelt for rehabilitering av tak

Shingel er et lett materiale og er derfor spesielt velegnet til rehabilitering av eldre tak bygget med enkle konstruksjoner. Det er også lett å frakte til byggeplassen og krever ikke bruk av spesialverktøy.

Belegget kommer i ulike varianter og materialer, og det legges på skråtak. Shingel kan legges rett på tretak, eller rett på gammelt underlag av shingel, dog ikke mer enn to lag totalt.

Takshingel nærbilde

Kan jeg legge shingel selv?

Shingel kan legges selv av privatpersoner på tak for å gjøre det billig, men legges det feil kan kostnadene fort overstige innsparingen.

Husmester’n AS er en taktekker og blikkenslager som har lang erfaring med shingel som takmateriale. Vi anbefaler at du rådfører deg med oss før du begynner på et taktekkerprosjekt på egen hånd.

Har du spørsmål?

Er du usikker på omfanget av ditt prosjekt, ønsker en gratis befaring med et uforpliktende tilbud eller har andre spørsmål vedrørende takbelegg og shingel?

Kontakt Husmester’n AS for mer informasjon om shingel som takmateriale.

Kontakt oss