Om oss

Husmester’n AS er et takentreprenør- og blikkenslagerfirma med avdelinger i Oslo og Akershus. I snart 25 år har vi utført alt innen takarbeid, takomlegg, takreparasjoner samt arbeid av nærliggende karakter.

Kontakt oss

Kontakt oss

Kvalitet og service i alle ledd

Som autorisert mesterbedrift er vår filosofi å etterkomme dine ønsker og ivareta deg som kunde på best mulig måte. Vi er en liten og enkel organisasjon som  utfører kvalitetssikre arbeider for en bred kundegruppe. Dette gjelder i hovedsak oppdrag for private husstander, borettslag og eiendomsselskaper. I tillegg utfører vi oppdrag for sameier og offentlige etater.

Vi arbeider primært i Oslo og Akershus, men tar også på oss prosjekter i andre regioner.

Moderne enebolig
Nærbilde av takstein og pipe

Samarbeidspartnere

Husmestern samarbeider med de fleste typer håndverksfirmaer og kan således påta oss totalentrepriser og/eller formidle kontakt med andre dyktige håndverkere.

Vi samarbeider både med malermester, murmester, elektriker, rørlegger, snekker, tømmermestere, betong og grunnarbeidere, anleggsgartner med flere.

God fagkunnskap gir skreddersydde løsninger

Husmester’n setter norsk kvalitet og grundighet i høysetet, og alle våre ansatte er pliktoppfyllende, serviceinnstilte og hardtarbeidende. Vi leverer komplette løsninger med alt inkludert og benytter oss kun av anerkjente kvalitetsprodukter.

Alle oppdrag utføres i firmaets egen regi. Sammen finner vi den beste, mest kostnadseffektive løsningen for de aktuelle oppdragene.

Detaljer fra kanarbeid
Nytt tak utført med shingel

Rask respons og gratis befaring

Har du spørsmål eller ønsker en gratis befaring? Vi gir deg kjapp tilbakemelding og stiller så fort vi har mulighet.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud i dag!