Tak på hvit villa

La en takentreprenør legge ditt tak

Å skifte tak er noe man ikke gjør så ofte, og som de færreste har mye kunnskap om. De aller fleste vil riktignok klare å skifte enkelte takstein på egenhånd. Dersom hele taket skal skiftes vil det derimot lønne seg å hente inn hjelp fra fagpersoner med kompetanse på feltet. Med en dyktig takentreprenør med på laget vil du få gode råd underveis i prosessen og du vet at jobben blir ordentlig utført.

Ønsker du at vi kommer på en befaring av ditt tak i Oslo-området? Kontakt oss for en uforpliktende prat. 

Mye å ta stilling til når du skal skifte tak

Når du bestemmer deg for å skifte tak, er det mye å ta stilling til. Selv tenker du kanskje mest på hva det vil koste og hvordan du vil at taket skal se ut. Men taket kan også være søknadspliktig, det kan være aktuelt å skifte undertaket sammen med taktekket og det kan finnes forhold ved takets tilstand som er vanskelig å oppdage for et utrent øye, for å nevne noe. For å få et funksjonelt og varig resultat, vil det derfor lønne seg å søke bistand fra en takentreprenør.

Takentreprenøren kan ditt tak

Et tak er ikke kun et tak. Materialer og konstruksjon vil sette sine forutsetninger for hva som kan gjøres med taket ditt. En erfaren takentreprenør vil kunne ta en grundig vurdering av taket, avgjøre alvorlighetsgrad på eventuelle problemområder og lignende, og deretter komme med forslag til løsninger som vil fungere godt for din bolig. 

En annen fordel er at takentreprenøren besitter en helhetlig kompetanse som kommer deg til gode. Vi er for eksempel ikke bare spesialist på taktekking, men også dyktige på alt av beslag, vedlikehold, etterisolering og tolking av mulige faresignaler.

Eget blikkenslagerverksted gir smidige leveranser

I tillegg til å skifte selve taket, vil det ofte være aktuelt å skifte blant annet takrenner og beslag. Å gjøre dette samlet vil som regel lønne seg rent økonomisk. Samtidig får du muligheten til å sørge for et komplett estetisk uttrykk når du først skal bytte ut taket.

Vi i Husmester’n er også blikkenslager med eget blikkenslagerverksted. I våre lokaler kan vi skreddersy beslag til ditt tak, og har full kontroll på hele leveransen. Dette er smidig og oversiktlig for deg som kunde.

En spesialist gir deg garanti på utført arbeid

Dersom du gjør arbeidet selv og noe går galt, kan dette få både økonomiske og praktiske konsekvenser. Velger du derimot en takentreprenør får du garanti på det arbeidet som er utført, og muligheten til å reklamere dersom noe ikke svarer til forventningene. Dette gir deg ekstra sikkerhet, også etter at arbeidet er utført og håndverkerne har forlatt eiendommen.

Gjør deg opp noen tanker i forkant

En av de store fordelene med å benytte en takentreprenør til utførelsen av arbeidet, er nettopp den rådgivningen og oppfølgingen du kan få både i forkant og underveis. Det vil imidlertid kunne effektivisere prosessen dersom du gjør deg noen egne overveininger om hva du ønsker.

Velger du deg ut noen alternativer på forhånd, kan vi ta med prøver på disse når vi kommer på befaring. Da får du se hvordan fargene harmonerer med resten av boligen og hvordan den vil stå i stil med nærliggende bebyggelse. Ofte vil det hjelpe å se materialene i virkeligheten, for å tilslutt lande på det alternativet du liker best. 

Vi gir deg kvalitet og forutsigbarhet

Når du velger oss til å skifte ditt tak, garanterer vi en oversiktlig prosess. Vi kommer på befaring av din tomt for å få oversikt over relevante forhold. Deretter vil vi gi deg en pris på arbeidet. Vi benytter nærmest uten unntak faste priser. Dette gir deg forutsigbarhet og sikrer deg mot ubehagelige overraskelser. Du betaler heller ingenting før jobben er utført. 

Vårt fremste fokus er høy kvalitet og å levere arbeid som varer. Vi ønsker å gjøre samme jobben hos våre kunder som vi ville gjort i våre egne hjem, og lar det tale for seg selv. 

Ønsker du å avtale en befaring i Oslo eller Akershus? Kontakt oss for en hyggelig samtale.