Taktekker i Oslo og Akershus

Husmester’n er en taktekker som holder til i Oslo og omegn. Vi ble etablert i 1995, og utfører alt av oppdrag innen takarbeid, takomlegging og taktekking. Våre håndverkere har lang erfaring og god kunnskap innen taktekkerfaget.

Trenger du hjelp av taktekker i Oslo, Akershus eller omegn? Ta kontakt med Husmester’n for en hyggelig, uforpliktende prat!

Oslo: 22 22 51 70

Akershus: 67 58 32 00

Mail: post@husmestern.no

Hva kan en taktekker hjelpe deg med?

En taktekker utfører tekking av tak slik at det blir tett og motstandsdyktig mot vær og vind. Taktekkeren kan både arbeide med nybygg, omlegging, mindre reparasjoner og vedlikehold av tak.

Husmester’n utfører taktekking med:

Vi jobber på flate tak og skråtak, og utfører oppdrag på både småhus, boligblokker og industribygg i Oslo og omegn.

Vi har dessuten eget blikkenslagerverksted. Dermed kan vi også tilby legging av tak og båndtekking med metaller, samt alt innen tilvirkning av beslag, takrenner, ventilasjon, taksikringsutstyr og annet detaljarbeid til tak. Vi hjelper deg med alt du trenger av takarbeid!

Få uforpliktende befaring og pristilbud

Husmester’n tilbyr gratis befaring der vi kommer til deg for å se på taket ditt og få et innblikk i oppdragets omfang. Etter befaring utarbeider vi et tilbud og sender dette til deg. Selvsagt helt uforpliktende! Ønsker du å gå videre med prosjektet, gjør vi en avtale og utfører takarbeidet til avtalt tid.

Taktekking i Oslo til fastpris

Vi i Husmester’n kan med glede tilby fast pris på takarbeid. Når prisen fastsettes i forkant, blir kostnadsbildet mer forutsigbart for deg. Du slipper å få en ubehagelig overraskelse når fakturaen kommer i posten etter jobben er utført.

Mesterbedrift med fokus på kvalitet og komplette løsninger

Husmester’n er en mesterbedrift som ønsker å levere kvalitet og komplette løsninger der alt er inkludert. Vi benytter kun egne, seriøse håndverkere med bred fagkunnskap. Håndverkerne våre er norske og har fast ansettelse i bedriften. Dermed er det enkelt å komme i kontakt med og kommunisere med oss.

Vi jobber alltid for å finne den beste løsningen for ditt unike prosjekt. Velger du oss som din taktekker, trenger du kun å ta stilling til hva du ønsker av farge og materiale. Vi tar oss av resten!

Vi holder oss oppdatert på teknologi og utvikling

Vi i Husmester’n er opptatt av at du som kunde skal ivaretas på best mulig måte. Derfor følger vi utviklingen i bransjen tett og holder oss oppdatert på det nyeste innen kravspesifikasjoner, teknikk, verktøy og hjelpemidler. Du kan være trygg på å få det beste av taktekkertjenester hos oss.

Kontakt oss for å gjøre en avtale

Trenger du taktekker i Oslo og omegn? Husmester’n sine dyktige taktekkere står klare til å ta jobben! Ta kontakt med oss for å avtale befaring.

Kontakt oss

Når bør du skifte ut taket?

Mange av oppdragene vi utfører innebærer å skifte ut tak. Et vanlig tak har en levetid på ca. 50 år før det må skiftes ut, men vi anbefaler deg å være føre-var og skifte ut taket på et tidligere stadium. Da kan du forebygge skader på taket og spare deg selv for ekstra problemer! Er du tidlig ute, sikrer du dessuten at takentreprenøren har tid til å hjelpe deg før situasjonen blir kritisk.

Særlig høsten er høysesong for takproblemer. Mange kontakter oss som takentreprenør for hjelp med taklekkasjer. I og med at vi har mye å gjøre på denne årstiden, kan vi ikke garantere at vi har mulighet til å hjelpe deg raskt. 

Noen tegn på at du bør skifte ut taket er:

  • Takstein faller av
  • Du får lekkasjer i taket
  • Det oppstår kondens i konstruksjonen på kalde årstider

Vi har diffusjonsåpne takløsninger

Ved taktekking må vi blant annet ta stilling til løsninger for undertak. Mange opplever problemer med fukt på kalde årstider, og dette er et tegn på at takkonstruksjonen bør utbedres med tanke på lufting.

Undertaket er essensielt for å holde snø, regn og fukt ute. Det er riktignok også viktig at fuktigheten på innsiden slipper ut. Diffusjonstette tak slipper ikke ut denne dampen på egen hånd, og det trengs derfor luftespalter. Har du et tak som er isolert, kan en god løsning på fuktproblemene være å øke luftespaltene.

De senere årene har diffusjonsåpne løsninger blitt populære. Med dette får du ett-trinns lufting der dampen slippes ut.

Har du spørsmål om våre taktekkertjenester?

Er du usikker på omfanget av ditt prosjekt, ønsker en gratis befaring med et uforpliktende tilbud eller har andre spørsmål vedrørende taktekking? Kontakt oss gjerne for å få informasjonen du trenger!

Oslo: 22 22 51 70

Akershus: 67 58 32 00

Mail: post@husmestern.no 

Send oss gjerne en henvendelse.

Kontakt oss