Takstein

Taket er husets «hatt» og øverste beskyttelseslag, og en viktig investering. Som blikkenslager og takentreprenør, er taket en av Husmester’n sine ekspertområder, og vi hjelper deg hele veien – fra start til ferdig tak. Vi tilbyr gratis befaring for våre kunder i Oslo og Akershus.

Ulike typer takstein

Takstein i tegl eller betong har flat eller krum form, med eller uten falser. Falsene skal få taksteinene til å slutte tettere sammen og hindre at nedbør driver inn.

Tegltakstein leveres i glasert, engobert eller naturlig overflate, mens takstein av betong gjerne er gjennomfarget, eller forsynt med et belegg av fargede mineralkorn.

Takstein for norsk klima

Taket på boligen er det området på bygningen som må tåle mest påkjenning i det varierende norske klimaet, bestående av sol, vind, høststormer, hagl, regn og snø. For å forebygge taket mot slitasje og redusert levetid, anbefaler vi at taksteinen legges av en seriøs blikkenslager og taktekker. Dersom taksteinen ikke blir lagt korrekt, vil det heller ikke oppnås optimal effekt av tiltaket.

Har du spørsmål angående takstein? Kontakt Husmester’n AS for mer informasjon om takstein i Oslo og Akershus.

Kontakt oss