Takreperasjon i Oslo og Akershus

Husmester’n AS er en rutinert taktekker og blikkenslager som utfører mange takreparasjoner i løpet av året. Vi er en autorisert mesterbedrift og du kan stole på vår fagkunnskap.

Fikser stort og smått

Med nærmere 25 års erfaring utfører Husmester’n jobben, enten det gjelder en liten takreparasjon eller total utskiftning av taket og alt som hører med.

Våre dyktige ansatte står til tjeneste uavhengig om taket ditt er flatt, skrått, dekket av betongstein, takbelegg, plater, shingel (takpapp) eller asfalt. Vi utfører dessuten alt av belegg- og membranarbeid for flate tak og balkonger.

Følger bransjeutviklingen

Husmester’n benytter kun anerkjente kvalitetsprodukter og er autorisert leverandør av Firestone EPDM gummimembran, som har en levetid på over 50 år!

Vi følger utviklingen i bransjen tett og er oppdatert på det nyeste innen kravspesifikasjoner, teknikk, verktøy og hjelpemidler.

Ivaretar dine behov

Husmester’n AS er en liten og enkel organisasjon, som etter beste evne søker å ivareta våre kunder på best mulig måte. Velger du oss til ditt prosjekt, er takreparasjonen din i trygge hender.

Har du spørsmål?

Er du usikker på omfanget av ditt prosjekt, ønsker en gratis befaring med et uforpliktende tilbud eller har andre spørsmål vedrørende takreparasjon?

Kontakt Husmester’n AS for mer informasjon om takreparasjon i Oslo og Akershus.

Kontakt oss