Takmembran

En takmembran er viktig for å forhindre fuktskader i flate tak. Takmembranen skal holde tett i generasjoner. Derfor er Husmester’n autorisert leverandør av Firestone EPDM – en tak- og gummimembran av overlegen kvalitet!

Kontakt Husmester’n for en hyggelig og uforpliktende prat om ditt prosjekt!

Oslo: 22 22 51 70

Akershus: 67 58 32 00

Mail: post@husmestern.no

Slik fungerer en takmembran

Takmembranen forsegler taket slik at alle skjøter blir tette. Dette er spesielt nødvendig til flate tak med en vinkel på under 10 grader. Membranen legges på undertak eller isolasjon. Den kan enten ligge eksponert eller overdekkes av andre materialer, som påstøp, torv og sedum.

Det finnes hovedsakelig tre typer membraner til flate tak:

  • Papp
  • Plastbasert
  • Gummi/EPDM

Husmester’n leverer EPDM-membraner som blant annet passer ypperlig for torvtak og sedumtak. Vi kan også levere pappmembraner via vår samarbeidspartner.

EPDM krymper ikke, til forskjell fra eksempelvis PVC. 

Firestone EPDM: takmembran med unike egenskaper

Vi er stolt leverandør av Firestone EPDM, som er en gummimembran av ypperste kvalitet. Denne membranen installeres uten varme eller åpen flamme. Produktet kommer rett fra fabrikk i opptil 930 kvadratmeter store flak uten skjøt, og er 300 % elastisk ned til -45 grader celsius. Det gir en suveren holdbarhet under norske klimaforhold – produktets levetid er på over 50 år!

Med dette systemet får du et tak som er enkelt å vedlikeholde. EPDM krymper ikke, til forskjell fra eksempelvis PVC og plast. I tillegg holder gummimembranen seg myk, og kan fint bearbeides om 20 år. Det er riktignok viktig å være klar over at gummi ikke er like robust mot ytre påvirkning som andre alternativer.

Allsidig og lønnsom løsning

Jo mer komplisert taket ditt er, jo mer lønnsom er denne gummimembranen å bruke. Vi  kan levere alt fra bare takmembran til komplette løsninger inkludert beslag og isolering.

Et mindre miljøfiendlig alternativ

Gummi er en mindre miljøfiendtlig takmembran, sammenlignet med andre alternativer. Greenpeace, GreenTeam og NIBE har kåret EPDM til takbelegget med minst miljøpåvirkning.

Takmembran med 10 års garanti 

Kunder som bestiller Firestone EPDM fra Husmester’n får hele 10 års garanti på både arbeid og materiale!

Vi tilbyr uforpliktende befaring og pristilbud

Trenger du takmembran eller en komplett løsning til taket? Husmester’n kommer gjerne på befaring for å få et innblikk i ditt prosjekt. Etter befaringen kan vi komme med et tilbud. Befaring er selvfølgelig gratis for deg!

Velger du å godkjenne tilbudet, gjør vi en avtale. Vi har fastpris på takarbeid. Dermed kan du være trygg på å slippe ubehagelige overraskelser på fakturaen.

Kontakt oss.

Trenger du membran til annet bruk?

Husmester’ n tilbyr også en egen EPDM-membran for basseng, dammer, vannreservoarer med mer. Denne er fri for kalk, slik at den ikke påvirker fisk og sjødyr.

Ønsker du mer informasjon om takmembran?

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud på takmembran eller annet takarbeid? Husmester’n hjelper deg gjerne! Vi tar på oss oppdrag i Oslo, Akershus og omegn.

Oslo: 22 22 51 70

Akershus: 67 58 32 00

Mail: post@husmestern.no

Kontakt oss