Skråtak i Oslo og Akershus

Husmester’ n AS har i snart 25 år tatt seg av tekking av tradisjonelle skråtak for våre kunder i Oslo og Akershus.

Enten det skal tekkes med takstein, shingel, belegg eller plater, er dette en byggtjeneste vi tilpasser våre kunders ønsker og behov.

Tilgang på alt nødvendig tilbehør

Vi leverer de fleste materialtyper som betongtakstein, tegltakstein og takpanner. Inkludert i dette er selvfølgelig alt nødvendig tilbehør tilpasset og dimensjonert for deres skråtak. Det være seg takrenner, beslag, snøfangere eller takstiger med mer.

Husmester’ n utfører også inndekning av takvinduer og lignende. Dette gjelder også undertaket, slik at dere får dobbel inndekning av alle elementer.

Totalleverandør på taktekking og -reparasjon

I tillegg til skråtak leverer vi komplett tekking og reparasjon av alle taktyper. Vi kan bistå med råd og veiledning der det er behov, og vi utfører alltid oppdraget til fast pris og avtalt tid.

Vi leverer tilbud tilpasset deres ønsker med alt inkludert. Våre ansatte er norske med norsk utdanning og erfaring. Dette sikrer at vårt arbeid er av høyeste kvalitet.

Trenger du hjelp til taktekkingreparasjon av takomlegging av tak eller en totalentreprenør, kan vi hjelpe deg.

Har du spørsmål?

Er du usikker på omfanget av ditt prosjekt, ønsker en gratis befaring med et uforpliktende tilbud eller har andre spørsmål vedrørende taktekking av skråtak eller andre taktyper?

Kontakt Husmester’n for mer informasjon om tekking av skråtak!

Kontakt oss