Skråtak i Oslo og Akershus.

Tekking av tradisjonelle skråtak med taksten, shingel og plater en en byggetjeneste vil leverer til våre kunder i Oslo og Akershus. I tillegg tekker vi skråtak.

Tradisjonelle skråtak tekkes om tilpasset våre kunders ønsker og behov. Vi leverer de fleste materialtyper som betongtaksten, tegltaksten og takpanner. I tillegg kan vi tekke skråtak med takplater, shingel og belegg. Inkludert i dette er selvfølgelig alt nødvendig tilbehør tilpasset og dimensjonert for deres skråtak.

Selvfølgelig utfører vi også inntekking av alle gjennomføringer. Dette gjelder også på undertaket slik at dere får dobbelt inntekking av alle gjennomføringer. Vi kan levere alt av nødvendig tilbehør som takrenner, beslag, snøfangere og takstiger ved behov.

Vi leverer komplett tekking av skråtak. Alt inkludert med fast pris til avtalt tid.

Vi kan bistå med råd og veiledning etter deres ønsker.

Alt innen takarbeid, takomlegg og reperasjoner samt ny tekking.

Vi leverer tilbud tilpasset deres ønsker med alt inkludert. Våre ansatte er norske med norsk utdanning og erfaring, dette sikrer at vårt arbeid er av høyeste kvalitet. Trenger du hjelp til taktekking, reperasjon av tak, omlegging av tak eller en totalentreprenør kan vi hjelpe deg.