Gummimembran

En takmembran for flate tak skal holde tett i generasjoner, hvis det blir behandlet riktig. Husmester’n AS er autorisert leverandør av Firestone EPDM, en takmembran som er miljøvennlig og kåret av Greenpeace til det mest miljøvennlige takbelegget på markedet. For den miljøbevisste kunde er dette win-win, du får et miljøvennlig produkt som vi gjerne hjelper deg med å bestille og montere.

Takmembran som holder i generasjoner

Firestone EPDM er en takmembran og en gummimembran med overlegne egenskaper. Dette er et produkt for deg med et flatt tak, enten det er privatbolig eller større industribygg. Gummimembranen er 300 % elastisk, noe som gjør at den både kan legges flytende utover på tak, eller limes oppover vegger. Produktet er slitesterkt og solid, og varer i generasjoner.

Vi kan også hjelpe deg med å bestille gummimembraner for dammer, vannreservoarer og lignende. Disse membranene er frie for kalk, for ikke å forurense for fisk og sjødyr. Også denne gummimembranen er miljøvennlig, og installeres uten bruk av ild eller åpen flamme. Det er ingen grunn til å bekymre seg for levetiden på dette produktet, da denne er på over 50 år.

Gummimembran i Oslo og Akershus

Husmester’n AS er autorisert leverandør av FIRESTONE EPDM gummimembran. Dette betyr at vi har alle sertifiseringer og autorisasjoner som skal til for å levere gummimembran av høyeste kvalitet. Vi benytter kun fast ansatte,norske arbeidere, noe som sikrer at alle arbeidere har erfaringen som trengs og at kvaliteten alltid er på topp.

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med Husmerster’n AS hvis du har spørsmål angående montering og bestilling av gummimembran

Kontakt oss