På tide å bytte tak?

Taket er husets «hatt» og det øverste beskyttelseslaget, og er derfor en viktig investering. Som blikkenslager og takentreprenør, er taket en av Husmester’n sine ekspertområder, og vi hjelper deg hele veien; -fra start til ferdig tak. Vi tilbyr gratis befaring for våre kunder i Oslo og Akershus.

Hvorfor det er viktig å ta tak i taket

Taket er en av de viktigste vedlikeholdsområdene for en bygning, og om det ikke er oppgradert og ivaretatt tilstrekkelig, kan taket bli en økonomisk fallgruve. Bytter du derimot ut et gammelt tak med et nytt, vil du oppleve en stor verdiøkning i boligen om du skal selge. 

Dette er en engangsinvestering som gir god avkastning. I tillegg koster det ofte mindre enn å pusse opp bad eller kjøkken.

Omlegging av tak krever høy kompetanse og lang erfaring for optimal resultatoppnåelse. Det er med andre ord ikke en oppgave for ufaglærte. Omlegging av tak kan ta alt fra en uke til en måned, alt etter sesong, vind, vær, og selvfølgelig takprosjektets omfang. Vi holder alltid våre kunder oppdatert på prosessen og prosjektets fremgang, slik at du kontinuerlig vil få tilstrekkelig informasjon.

Omlegging og bytte av tak

Som nevnt ligger det store verdier i tak, men det er ikke alltid enkelt å vite om akkurat ditt tak trenger en oppgradering, omlegging eller andre tiltak. Om du er usikker, så benytt deg gjerne av vår kostnadsfrie befaring. Du kan også kontakte oss om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om ditt takprosjekt. 

Ønsker du gratis befaring eller en prat med oss? Klikk her

Vi dekker Oslo og Akershus

Vi er en blikkenslager som utfører alt av taktjenester i geograrifen rundt Oslo og Akershus. Om du er usikker på om vi dekker stedet du bor, ta kontakt med oss på telefon 22 22 51 70 

 

Kontakt oss