Blikkenslager i Oslo og Akershus

Husmester’n er en blikkenslager som tar oppdrag i Oslo og omegn. Vi utfører alle oppdrag i egen regi, med fokus på å ta vare på kundene våre etter beste evne. Våre blikkenslagere er pålitelige og dyktige fagfolk med lang erfaring.

Ønsker du hjelp av blikkenslager i Oslo, Akershus eller omegn? Kontakt oss i Husmester’n for en uforpliktende prat om prosjektet ditt!

Oslo: 22 22 51 70

Akershus: 67 58 32 00

Mail: post@husmestern.no

Hva gjør en blikkenslager?

En blikkenslager er en håndverker som lager og monterer beslag og detaljer til tak. Blikkenslageren jobber med metaller i form av tynnplater – eksempelvis i kobber, sink, stål og aluminium.

Husmester’n tilbyr det aller meste innen blikkenslagerarbeid! Vi utfører oppdrag på både hus, boligblokker og industribygg i Oslo og omegn.

Noen vanlige arbeidsoppgaver for blikkenslageren er tilvirkning og montering av:

  • Takrenner
  • Nedløp
  • Beslag – deriblant pipebeslag og gradrenner
  • Taksikringsutstyr

Vi har eget blikkenslagerverksted

Vi har eget blikkenslagerverksted. Her lager vi blant annet spesialtilpassede beslag i forbindelse med oppdragene våre. Dette gir oss full kontroll på alle deler av prosjektet!

Tak på hus som har hatt blikkenslager

Gratis befaring og uforpliktende pristilbud

Dersom du trenger blikkenslagertjenester, kommer vi i Husmester’n gjerne til deg på befaring! På befaringen får vi et innblikk i takarbeidet som skal gjøres. I etterkant sender vi deg et tilbud – helt uforpliktende. Dersom du ønsker å gå videre med prosjektet, inngår vi en avtale og kommer for å utføre arbeidet til avtalt tid.

Vi gir deg fastpris

Husmester’n har fast pris på alt av takarbeid. Prisen fastsettes før arbeidet utføres, slik at kostnadsbildet blir mest mulig forutsigbart for deg. Med dette slipper du ubehagelige overraskelser når du får fakturaen i posten.

Mesterbedrift med bred fagkunnskap

Husmester’n er en mesterbedrift som fokuserer på å levere kvalitet. Vi har norske håndverkere med fast ansettelse i bedriften. Dette er seriøse og dyktige fagpersoner som er enkle å få tak i og kommunisere med.

Hvert oppdrag er unikt, og vi jobber alltid for å finne de beste løsningene for ditt prosjekt. Med oss som takentreprenør kan du være trygg på å få det du betaler for! Vi tar oss av alt – du trenger kun å fortelle oss hvilke farger og materialer du ønsker brukt.

Ta kontakt for å gjøre en avtale

Ser du etter en blikkenslager i Oslo og omegn? Vi står klare til å hjelpe deg! Ring eller send oss en forespørsel for å avtale befaring.

Ta kontakt med oss. 

Vi følger med på utviklingen i bransjen

Blikkenslageryrket har lang historie, men er i dag et fag i stadig endring. Vi i Husmester’n følger med på utviklingen i teknologi, verktøy, hjelpemidler og kravspesifikasjoner, slik at vi hele tiden kan gi deg som kunde de beste blikkenslagertjenestene.

Har du spørsmål om vårt blikkenslagerarbeid?

Sitter du igjen med spørsmål om våre blikkenslagertjenester? Eller ønsker du kanskje å få en uforpliktende vurdering av ditt prosjekt? Ta gjerne kontakt med oss!

Oslo: 22 22 51 70

Akershus: 67 58 32 00

Mail: post@husmestern.no

Send oss gjerne en henvendelse

Kontakt oss