Blikkenslager og beslag i Oslo og Akershus

Husmester’n AS er er et blikkenslager- og takentreprenørfirma som holder til på flere lokasjoner, og har kontorer i både Oslo og Akershus. Vår lange erfaring som blikkenslager gjør oss til en entreprenør du kan stole på. Nøl ikke med å kontakte oss om du trenger en pålitelig og dyktig blikkenslager.

Våre tjenester

Vi utfører de fleste tjenester innen blikkenslagerarbeid. Dette innebærer utskifting av takrenner, nedløp, alt i beslag, luftehetter, tekkinger, med flere. Husmester’n AS har et eget velutstyrt blikkenslagerverksted, der vi lager spesialtilpassede beslag til oppdragene våre.

I tillegg leverer og monterer vi taksikringsutstyr som snøfangere, takstiger, takbroer etc. Vi tilbyr også fjerning av snø og is fra takrenner og tak.

Vi kan også formidle kontakt med elektriker for deg, om du skulle ha behov for montering av varmekabler i takrenne, nedløp, grader og lignende. Skulle du ønske å montere beslag på egenhånd, leverer vi dette til deg etter skreddersydde mål. Vår serviceavdeling er spesielt opprettet for mindre oppdrag, og sikrer dermed rask håndtering.

Du kan lese mer om hva en blikkenslagers arbeidsoppgaver er ved å klikke her.

Din blikkenslager i Oslo og Akershus

Husmester’n AS er en blikkenslager som etter beste evne tar vare på våre kunder. Vi utfører alle oppdrag i egen regi, og benytter oss kun av egne, fast ansatte håndverkere.

Vi tilbyr fast pris på våre produkter, og leverer alltid til avtalt tid.

Ønsker du å komme i kontakt med oss for våre blikkenslagertjenester? Ta kontakt hvis du trenger en blikkenslager i Oslo eller Akershus.

Kontakt oss